Piano spelen verbetert je coördinatie
Dit is goede hersengymnastiek. Leren om onafhankelijke handbewegingen tegelijkertijd uit te voeren, stimuleert verschillende hersengebieden, net zoals het kunnen lezen van bladmuziek de hand-oogcoördinatie drastisch verbetert.

Docent: Jorge Martínez Galán Music 

“Hij is onder meer een uitstekende cultuurdrager op het hoogste professionele niveau. Hij studeerde o.a. muziekensemble, zang en korendirectie in El Yarey, Bayamo en later compositie aan het Instituut Superior de Artes in Havana en Latin Jazz piano studeerde o.l.v. Jan Hartong aan het Rotterdams Conservatorium.

Waarom is de piano zo belangrijk?

Afbeeldingsresultaat voor piano spelen helpt je. De piano is het pedagogisch instrument bij uitstek omdat het een polyfoon, polyritmisch en gemakkelijk te gebruiken instrument is, relatief goedkoop en behoorlijk luid. Om deze reden wordt het in de meeste solfège lessen op muziekscholen en conservatoria gebruikt als het belangrijkste instrument van de pedagoog.

Wat: Met onze docent leer je (vanuit het niets) je pianotechniek, theorie, harmonie, ritme en muziektheorie, Afro-Cubaanse latin jazz, improvisatie, zelfs relatie met ensemble (efficiënt leren werken in teamverband)

Voor wie: Hij heeft met succes vele studenten van alle niveaus geholpen. Het beste dat niemand je alles kan leren over Cubaanse, Latin en Afro-Cubaanse muziek. Hij is een kenner en actief beoefenaar van de meest representatieve patronen (ritmisch, harmonisch en melodisch), genres (van A tot Z), ingrediënten en muziekstijlen.

 

It's Cuban Latin Music In Holland 4 You!

Afro-cuban Latin Jazz

Sale!
  • Piano spelen is makkelijk, heel leuk en zeer effectief voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. 
  • Dankzij de pianolessen van Jorge Martínez Galán spelen honderden mensen elke dag met veel plezier piano. 
  • Zijn specialiteiten bestaan ​​uit verschillende muziekstijlen zoals montuno, salsa romantica, salsa dura a la timba en latin jazz, probeer het op je gemak.
  • Voor jong en oud, gevorderde en gevorderde beginners. Begin klein met deze aanbieding van 30 minuten per les. Altijd met goed resultaat en in korte tijd.
  • Niet in de laatste plaats: sommige muziektheorie en klassieke pianotechnieken kunnen worden behandeld als de student geïnteresseerd is of bereid is om het waardevolle advies en de aanbevelingen van de leraar op te volgen.
  • Een losse les, strippenkaart of vaste wekelijkse lessen. Alles is mogelijk. We helpen je graag bij je keuze. Lestijd in overleg
  • Nota: Vervoer naar de pianoles is niet inbegrepen en wordt al dan niet toegevoegd, afhankelijk van de afstand waar de geïnteresseerde student woont. Reserveer het nu.