BRUILOFTEN

Wilt u een artiest inhuren voor uw evenement of feest? Boekingsbureau Latin Music informeert u snel en betrouwbaar binnen 24 uur over kosten en beschikbaarheid. Hieronder vindt u een breed scala aan artiesten / pianisten, percussionisten, singer-songwriters, zangers in vele genres van Cubaanse Latijns-Amerikaanse muziek. Van het top 40 repertoire tot gemakkelijke muziek, alle stijlen (salsa, son, bachata, merengue, mambo, Cubaanse en Spaanse rumba, timba, cha cha cha, Latin pop, reggaeton en meer) zijn goed vertegenwoordigd, dus je zult altijd je favoriete muziek. Feesten kunnen niet meer stuk, voor elk budget hebben wij een geschikte artiest.

 

Op een bruiloft (wat per definitie een ultieme droom is) moet het gewoon 100%+ feest gegarandeerd zijn met een topband! Het bureau Booking Latin Music zoekt en garandeert samen met u de band die bij u past. Wij bieden geen afspraak om te zien-luisteren maar op onze site kunt u zich een kleine indruk vormen en behoort tot de mogelijkheden.


Een band, duo of trio of zelfs een solist boeken voor uw bruiloft? Zie ook de knop BANDS of ARTIESTEN
Staat de band die je wilt boeken niet op de lijst? Ontdek het vrijblijvend door te bellen naar: +31 6 50 28 48 93. Ons team helpt je graag snel en betrouwbaar met het boeken van de juiste band en muziek voor je bruiloft.

Heb je een vraag? Ons team is er! Neem contact met ons op.