Consumenten-Reviews

"Alain Safe Space" met Jorge Martinez Galan Music y Leslie Lopez (Ping Banana duo & project)

Het liefst zou ik al mijn dagen beginnen zoals vandaag! Mijn gasten Jorge Martinez Galan y Leslie Lopez trakteren ons op de positieve klanken van de Cubaanse muziek. Alain Clark 

Sale!

Pink Banana l Cadeau bruiloft l Hoge kortingen Op=Op

€ 1.500,00 € 1.200,00
Sale!

Pink Banana l Cadeau bruiloft l Hoge kortingen Op=Op

€ 1.500,00 € 1.200,00

We laten ons integreren tussen de originele huwelijkscadeaus voor als iemand gaat trouwen en het beste cadeau voor elke bruiloft.

  • Geluid: Semi-akoestisch en mobiel.
  • Speelduur: 70 minuten live Cubaanse Latin muziek met 15 minuten rust tussendoor.
  • Afspeellijst: Cubaanse en Latijns-Amerikaanse Latino gouden hits toen en nu. Ook in het midden staan ​​hun originele tracks die behoorlijk populair zijn geworden bij hun meerdere fans.
  • Exclusief: geluid, licht en technicus, vervoer, parkeren, eten-drank, hotelovernachting, Buma-Stemra
  • Vertrekpunt: Amsterdam
  • Let op: Deze tarieven zijn gemiddelden en vertegenwoordigen dan ook geen voorschrift. Ook zijn zij niet in alle gevallen representatief. Alle tarieven zijn, tenzij anders vermeld, bruto per persoon en exclusief eventuele reis- en verblijfkosten en btw. Voor ieder vermeld bedrag geldt dat er géén afkoop van auteurs- en/of.
  • Onze fotograaf: Piter Benzv

Wij bieden MUZIEKTHERAPIE op maat voor particulieren en instellingen binnen en vanuit Nederland.

Onderwerp: Cubaan Jorge Martinez Galan

 

Hoi allemaal,

 

Sinds kort een Zandstroom-vriend die graag ook op andere plekken zou willen spelen; gitaar en zang.

 

Jorge is een aangenaam, sociaal, plezierig mens met een groot hart en een stralende lach. Het is een hartverwarmend, muzikaal, sfeer verhogend cadeau om hem in huis te hebben. Hij kan zowel individueel als met een hele groep overweg. Enorme aanrader dus! Uiteraard kan hij als spaans-talige Cubaan ook van alles op salsa-gebied.

 

Met vriendelijke groet,

Leontine Trijber

 

Zorgbalans | Leontine Trijber, programmacoördinator

Ontmoetingscentrum Zandstroom, Thorbeckestraat 13, 2042 GL Zandvoort  

Janine Abbring beschrijving van Jorge Martínez Galán Music na het luisteren naar zijn solo piano Afro-Cubaanse Latin jazz concert

Jorge Martinez Galán is een charismatisch, veelzijdig musicus die het vreugdevuur op ieder feest aanwakkert.

Wie goed luistert  hoort de professional die met zijn piano of gitaar opgaat in de klanken van de Latin, Cuban, Jazz muziek en samen met  zijn collega’s fantastische  improvisaties en composities maakt.

Met Jorge haal je de vreugde, de Afro- drum, maar ook de heimwee naar de Caribische zon, de palmbomen; stranden en een Cuba libre in huis of theater.

Wie het leven wil vieren komt zeker een keer kijken en luisteren naar deze bevlogen muzikant.

Liefs Jantine

Over het evenement "Kerstconcert Moderne Engelen"

Cubaans Latin-koor en ensemble o.l.v. Jorge Martínez Galán Música staan ​​klaar om u van dienst te zijn met uw events Angeles Modernos.

Deze unieke kerstmusicalshow voor theaters presenteert werken van grote componisten zoals: Ariel Ramírez - "Misa Criolla", Compay Segundo - Buena Vista Social Club, Mozart, Miguel Matamoros, Lecuona, Sjostakovitsj, Bach en originele composities met serene boodschappen van liefde, bemoediging en hoop.

Uit onze pool van professionele artiesten: 

Lisbeth Anker, Ariel Bridón, Alvaro Pinto, Pedro Pardo, Bart Noorman, Marco Toro en uitstekende solisten uit het koor zelf, zoals Jantine Abbring en Fred Kuiter.

Graag wil ik - Robin Lemmers - u bij deze musicus, componist, bandleader en dirigent Jorge Martinez Galán van harte aanbevelen.

– onder meer tijdens de Cantate Cantoro- spektakels – dat het publiek zich vol enthousiasme laat meevoeren.

Amsterdam 15 januari 2014.

L.S.

Graag wil ik u bij deze musicus, componist, bandleader en dirigent Jorge Martinez Galán van harte aanbevelen.

De uit Cuba afkomstige Jorge Galán weet werkelijk iedereen voor wie (én met wie) hij met zijn Coro Cantoro optreedt te inspireren. Spelvreugde en professionele organisatie gaan onder zijn leiding hand in hand en maken – onder meer tijdens de Cantate Cantorospektakels – dat het publiek zich vol enthousiasme laat meevoeren.

Van achter de piano begeleidt en dirigeert Galán een muzikaal avontuur dat vanwege zijn toegankelijkheid én aanstekelijkheid bij uitstek geschikt is om op uiteenlopende locaties volle zalen te trekken.

Als bevlogen ambassadeur voor de Cubaanse cultuur straalt Jorge Martinez Galán een tomeloze, positieve energie uit die hij op zowel zijn koor en collega-muzikanten, als op het publiek weet over te dragen. Omdat het publiek na afloop blij naar huis gaat, is wie het eenmaal heeft meegemaakt verkocht én wil het aan anderen doorvertellen.

 

In mijn loopbaan heb ik met zeer veel uiteenlopende musici en muziekproducties te maken gehad: zelden heb ik meegemaakt dat een artiest met zo weinig middelen zo’n enorme publieksparticipatie wist te bereiken.

 

Con respeto,

 

Robin Lemmers, Concept | Design | Communicatie Oprichter muzyQ.