De muziektheatershow Cantate Cantoro is voor jong en oud,

is actueel, biedt nieuwe perspectieven, verenigt en geeft positieve energie aan generaties en naties!


Een geweldige muziektheatershow met een wereldwijd format (voor volwassenen en kinderen) gecreëerd door de pianist-regisseur Jorge Martínez Galán Música met de hulp en samenwerking van de Fundación Conexión Latina, het Cubaanse Latin koor CORO CANTORO, het Westergas Fabriek centrum (2011 , bekijk trailer ), het AFK (1x beurs in 2015) en een selectie van waardevolle professionele musici uit Nederland.

Wij staan ​​open voor duurzame relaties en nieuwe samenwerkingen, voor verder gestructureerde presentaties, per regio en provincie voor of ter ondersteuning van kwetsbare doelgroepen, waaronder jongeren, maar ook jeugdzorg-instellingen, gemeenten en verantwoordelijke politici.

"In 2012 heeft hij, samen met zijn koor, voor het eerst een Cantate neergezet, dit jaar gaan zij het op 15 maart, voor een deel gesubsidieerd door het Amsterdams Fonds voor de Kunsten, in Theater de Meervaart te Amsterdam dubbel en dwars nog eens doen. Uiteraard wordt deze Theater Première mooier en groter, ze hebben tenslotte veel geleerd in de laatste drie jaar en willen dat graag delen met het publiek.
Een enorm enthousiast koor, professionele zangers en muzikanten, een kinderkoor, het kan alleen maar een spektakel worden". Nieuwe liedjes, CíRCULO D.M.

 "Muziek geeft een beter leven"

Erik Scherder neuropsycholoog 

Wij kiezen het en garanderen het. 

Vanuit ons Booking Latin Music bureau werken we graag voor u, wetende dat muziek - en vooral die van Jorge met zijn CANTATE CANTORO - het leren en het geheugen verbetert, hormonen reguleert die verband houden met stress, ervaringen en herinneringen, hartslag, bloeddruk , pols en snelheid van hersengolven.

.

 

 

Voorstelling:  Cantate Cantoro

o.l.v Jorge Matínez Galán Music

leeftijdsindicatie: alle

genre: show | buitenlandse producties |theaterconcert

belevingscategorie: werelds meesterlijk / groots en meeslepend

prijs: onder €25,000