Jorge Martínez Galán Music (JMG MUSIC)

  • Studeerde af aan het El Yarey (Escuela Nacional de Instructores de Arte) Conservatorium, de Centro Nacional de Superación de Enseñanza Artística (CNSEA) en Instituto Superior de Arte (ISA) in Havana.
  • Hij is al meer dan 35 jaar actief als professioneel muzikant en heeft een enorme ervaring opgebouwd in vele bands, koren, shows, solo pianoconcerten, zang en koordirectie, creëert en organiseert zijn eigen concertreeksen en is een muziekproducent met meer van 6 schijven van eigen producties.
  • Dankzij al deze ervaringen weet je zeker dat je op je bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of privé-evenement een muzikant en entertainer van topniveau hebt staan.
  • Je intieme show als soloartiest is ook uit te breiden met een zanger, bassist, percussionist of drummer en hoornist (trompettist of saxofonist). Daarom kunt u de show of het evenement altijd aanpassen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onze "GALAN uit CUBA" kan met zijn piano en onderhoudende stem voor korte en lange optredens zorgen!
  • Jorge is een gelovige maar niet religieus, en hij las dat iemand het volgende met andere stervelingen deelde: "Spinoza werd niet geboren waar onwetendheid kon verrijken, maar waar wijsheid bloeit en er geen bewakers van kennis zijn".