"Zang Uit Cuba & Latin Zondagmiddagconcert"

Is op zoek naar een nieuwe geschikte locatie in Noord-Holland!

Voor jong en oud. Zondagmiddagconcert is vital voor hersenen en lichaam. Om nieuwe mensen te ontmoeten en uit te wisselen. Heb jij ook een passie voor Cubaanse Latin muziek?

We willen onze ervaring en kennis delen met onze industrie, fans en consumenten en de mogelijkheid blijven bieden om te reizen en vele geheimen van ons muzikale koninkrijk te ontdekken. We bereiden het nieuwe seizoen september 2022 - juni 2023 voor.
Als je wilt, houden we je op de hoogte en kun je genieten van de privileges van de vrienden van de Zondagmiddagconcert ZUC Club.          Stuur ons een e-mail en je bent als eerste op de hoogte. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Vienden Van GalanBiz

Marco Toro l Nando Vanin l Leslie López l Jorge Martínez Galán Music

Vanuit Zan Uit Cuba blijven wij tot uw beschikking om ons muzikale koninkrijk met zoveel mogelijk mensen in en uit Nederland te delen.

Theaterplanners, partyplanners en sponsors zijn onze essentiële partners en zullen u helpen onze droom om onze schatten te delen waar te maken. Samen met jou en hen maken we een denkbeeldige, onderhoudende reis vol hits uit het Cubaanse en Latijns-Amerikaanse songbook.

Wij zorgen voor de energie die je laat trillen en je in een zeer positieve en energetische staat houdt. Boek ons ​​nu en binnenkort zijn we bij u.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update.

Cuban Latin Music buro is de partner en belangrijkste promotor van JMG MUSIC: Uitgelichte muzikanten l Cuban Latin Salsa Band l Duo-, trio- en kwartetmuziek l Nieuwe uitvoeringen, arrangementen en artiesten l De beste selectie muziekanten uit Nederland l Optreden op maat, bij North See Jazz festival met andere internationale artiesten en voor uw live evenementen in Nederland en daarbuiten. Reserveren nu!