Cubaanse Latijnse muziek en haar hoogste vertegenwoordigers verdienen eerlijke erkenning, zowel nationaal als internationaal en op alle niveaus. We willen onze branche, fans en consumenten de mogelijkheid blijven bieden om te reizen en vele geheimen te ontdekken die elke keer weer verdwijnen. Weinig artiesten (en mensen) blijven doen wat ze echt willen en gaan door met hun droom, bij ons doen ze wat ze het beste weten, combineren met de interesses en verlangens van onze klanten die liever ervaringen van dichtbij beleven, maar ook authenticiteit, diversiteit, creativiteit en professionaliteit van onze exponenten.

Voor particulier, bedrijf of evenement.

Cubaanse en Latin muziek is per definitie een geweldige samensmelting van culturen waar swing een onderdeel van is. We promoten top artiesten met live Cubaanse Latin en swingende Zuid-Amerikaanse muziek en dat doen we vanuit een solist, duo, trio, bands, koor, theatershow, reeks intieme evenementen en workshops.

Want boeken bij BLM-bureau geeft u de zekerheid van een goede begeleiding en advies bij de keuze van het entertainment.

Menselijke kwaliteit voorop en cijfers op de tweede plaats.

Sterker nog: Jorge Martinez Galán Music (JMG MUSIC) is al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Cubaanse en Zuid-Amerikaanse Latin muziek. We onderscheiden ons doordat we JMG MUSIC en haar netwerk goed kennen, maar we kennen ook al onze artiesten, hun manier van muziek maken, hun toewijding en verantwoordelijkheid jegens onze klanten persoonlijk om jou te helpen de juiste beslissing te nemen

Bij Booking Latin Music (BLM) bureau vind je de juiste It's Cuba in Holland artiest 4 You 


Mail ons voor een vrijblijvende offerte