CUBAN LATIN MUSIC LIVE l Pro Podium serie 2024

Eersteklas live entertainment.

DUO HABANERO op 26 MEI in ZANDVOORT om 15.00 UUR

LAGRIMAS NEGRAS BAND op 21 APR in ZANDVOORT om 15.00 UUR

ALINA SANCHEZ op 24 MRT in ZANDVOORT om 15.00 UUR

NEW LATIN SOUND op 25 FEB in ZANDVOORT om 15.00 UUR

TRIO GALANTES op 28 JAN in ZANDVOORT om 15.00 UUR

Op 28 januari 2024

De nummers die ze spelen zijn prachtige voorbeelden van hoe Cubaanse Latijns-Amerikaanse muziek evolueerde, geworteld in zowel volksmuziek zoals klassiek en jazz.

De Stichting Conexión Latina streeft ernaar u het beste van de Cubaanse Latin-muziek en haar professionele artiesten te bieden via haar podium en optredens, samen met andere partners.

Op 21 januari 2024 gaat de nieuwe zondagmatinee-serie Cubaanse Latin muziek van start. Het lijkt nu al een hele rijke, unieke serie, met veel afwisseling, actualiteit, nieuwe muziek en artiesten!

Volg onze www.stichtingconexionlatina.nl en www.bookinglatinmusic.com want wij informeren jou en onze volgers als eerste tijdig, onder meer over onze speciale acties voor jou. Onze fanclub en nieuwe stakeholders groeien in een goed tempo en weten hun tickets op tijd te bemachtigen en vooraf en veilig te reserveren. Schrijf u zo snel mogelijk in op onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

 

Line up:

 

Agusto Valencia - zang

Humberto Albores - zang en gitaar

Alvaro Pinto - zang en gitaar

Jorge Martinez Galan Music

 

Kaartjes vanaf €17,50 l Boek nu

 

WWW.STICHTINGCONEXIONLATINA.NL

WWW.BOOKINGLATINMUSIC.COM

Cuban Latin Music live met TRIO GALANTES in Zandvoort wordt verplaatst naar zondagmiddag 28 januari 2024. Waarom lees je hieronder.

Beste mensen, collega’s, familie, vrienden en fans,

 

SOS laatste nieuws “op weg naar morgen”

 

Als stervelingen en op weg naar morgen worden we soms geconfronteerd met de dood van dierbaren die veel betekenis hebben in ons leven.

 

Humberto Albore is een van de leden van het Trio Galantes. Een paar uur geleden hoorde hij het vreselijke nieuws dat zijn moeder plotseling is overleden in Mexico-Stad!

 

Ik betuigde onmiddellijk mijn medeleven, ook namens mijn collega's, de Stichting Conexión Latina, alle fans en mijn familie!

 

Humberto vertrekt nu naar Mexico om samen met zijn naaste familie en vrienden afscheid van zijn moeder te nemen.

 

Zonder Humberto bestaat Trío Galantes niet en wij en Albaro Pinto en Augusto Valencia voelen ons erg verdrietig!

 

Samen hebben we afgesproken dat het optreden van Trío Galantes wordt verplaatst naar zondagmiddag 28 januari 2024.

 

Voor morgen, 26 november 2023 hebben wij zorgvuldig een uitstekend alternatief voorbereid. Het is een fantastisch nieuw team met drie van de beste muzikanten uit ons netwerk. De zangeres die ons zal begeleiden komt rechtstreeks uit de stad Pinar Del Río, Cuba. Zij maakt deel uit van de traditie van onder meer Celia Cruz, Polo Montañez en Omara Portuondo; Zij heeft een uniek charisma en een stem met hoge energietrilling. Mis het niet!

 

Wij danken u voor uw begrip, steun en medewerking.

 

Jorge Martinez Galan

Cubaanse Latin Muziek Pro-Podium met JMGMUSIC & FRIENDS live in Zandvoort I Zondagmatinee op 22 oktober 2023

Cubaanse Latin Muziek Pro-Podium met SONIA CUBA & FRIENDS live in Zandvoort I Zondagmatinee op 22 oktober 2023

Op 22 october 2022

Deur open: 14:00 uur/ Aanvang concert: 15:00 uur

Theater de Krocht, Grote Krocht 41, Zandvoort

 

SONIA CUBA is zang, passie en traditie op het hoogste niveau.

Zij komt met haar rijkdom naar Zandvoort om u een onvergetelijk moment te bezorgen. Ze brengt niet alleen een plug van topgebruinde professionele gasten met veel ervaring mee, maar ook bekende hits uit haar inspiratiebronnen: Gloria Estefan, Celina Gonzales, Juana Bacallao, Celia Cruz en meer. Mis het niet en bestel nu!

 

Line up:

Abel Marcel Calderon Aria – piano

Pedro Luis Pardo – bubbele bas

Nils Fischer – percussie

Jorge Martinez Galan Music

 

Kaartjes vanaf €17,50 l Boek nu

 

WWW.STICHTINGCONEXIONLATINA.NL

WWW.BOOKINGLATINMUSIC.COM

Cuban Latin Music live met LAGRIMAS NEGRAS BAND in Zandvoort

Zondag 24 september

 

Line up:

Lucio Garcia - tres cubano en zang

Marco A. Sanchez - gitaar en zang

Jan Luc van Eendenburg - percussie en koor

Pedro Luis Pardo - dubbele bas en zang

Jorge Martínez Gálan Music

Welke muziekstijlen? Son montuno, bolero of bachatas, guarachas, rumbas en nog meer!

Uitstekende professionele muzikanten van Cubaanse afkomst en Latino's in hart en nieren die hebben gespeeld op het Nord See Jazz Festival en met de legendarische Pio Leyva van de Buena Vista Social Club. Nu komen ze naar Zandvoort om jou en de gemeenschap te verrassen. Mis het niet en boek nu.

Je gaat vrolijker naar huis!

 

Stichting Latin Connection en haar culturele partners nodigen u uit om dit unieke evenement te bezoeken, te delen en te beleven. Je kunt het ook delen met je vrienden, collega's of clubs op sociale netwerken. MAAR OOK:

DEZE UNIEKE ERVARING KUN JE WEG GEVEN!

Wacht niet langer want ze kunnen snel uitverkocht zijn vanwege de capaciteit van de zala, oké?

Reserveer nu

Stichting Conexión Latina werkt aan haar doelstellingen, missie en toekomstige activiteiten. Zijn nieuwe stage en serie genaamd Cuba Latin Music begon op 26 maart in Zandvoort, Nederland om 15.00 uur.

Veel mensen kennen of hebben al kennis gemaakt met de authenticiteit, waarden en kwaliteit die alleen daar in Zandvoort aan Zee wordt tentoongesteld.

Boek zo snel mogelijk, tickets zijn beperkt en een groot percentage is al verkocht onder onze volgers, partners en liefhebbers van onze producties.

Volg ons vanaf deze site en we houden je op de hoogte van nieuwe concerten, shows en evenementen met betrekking tot de meest authentieke vertegenwoordigers en professionals van de muziekindustrie en Afro-Cubaanse Latin Jazz in World Music.

Marco Toro, Nando Vanin, Leslie Lopez & Jorge Martinez Galan Music

Bekroonde artiesten. Programma's om energie op te doen en hoge synchronisatie. Je favoriete livemuziek: audio, visueel en ruimtelijk. De meest legendarische verzameling liedjes voor mensen overal. Het beste entertainment, alleen van Booking Latin Music (BLM) bureau.

Cubaanse Latin Night en band club

Event #2 van 7 serie 2023

Event #1 van 7 de serie 2023

We zijn heel blij en trots dat onze artiesten en programma elke keer toegewijde aandacht en waardering kregen van fans, publiek, autoriteiten en kranten, bijvoorbeeld De Zandvoortse Courant na het concert.

Het muzikale niveau was hoog. De Cubaanse bassist, Pedro Pardo, droeg de muziek met lekkere loopjes en zong af en toe prachtig mee. De percussionist, Gerardo Rosales uit Venezuela, verraste steeds met zijn mooie ritmes en bijzondere klanken. Drummer Bart van Helsdingen (Nederlands) maakte de basis af met oorspronkelijk geluid dat fantastisch mengde met de andere klanken. De Arubaanse saxofonist Delbert Bernavela wist met alt en sopraansax vlekkeloos en prachtig de melodieën en solo’s te pakken, heel lekker geluid! Jorge zelf zong, speelde piano en gitaar, speels en aanstekelijk, en leidde de boel. Hij had verschillende eigen composities in het programma, ook wat jazz en experimenteel, zo mooi!